SKAGEN - HET GEZIN VAN PAEMEL

HET GEZIN VAN PAEMEL Skagen laat zich niet dwarsbomen door het Coronavirus en in plaats van een groots ensemblestuk vormen ze de voorstelling om tot een monoloog voor Valentijn Dhaenens die alle 13 personages tegelijkertijd voor zijn rekening zal nemen. In elk van de vier bedrijven van ‘Het Gezin Van Paemel’ speelt Dhaenens een ander cruciaal personage live. De talrijke antagonisten, ook ...


Waar
CC Guldenberg
Acaciastraat 1, 8560 Wevelgem
Wanneer
18/06 van 20:15 to22:00
Organisatie
CC Wevelgem
Prijs
€ 20.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 4.0 Basistarief: 20,00 €
Contact
cultuurcentrum@wevelgem.be
Fax: 056 433 495

HET GEZIN VAN PAEMEL

Skagen laat zich niet dwarsbomen door het Coronavirus en in plaats van een groots ensemblestuk vormen ze de voorstelling om tot een monoloog voor Valentijn Dhaenens die alle 13 personages tegelijkertijd voor zijn rekening zal nemen.
In elk van de vier bedrijven van ‘Het Gezin Van Paemel’ speelt Dhaenens een ander cruciaal personage live. De talrijke antagonisten, ook vertolkt door Dhaenens, zijn digitaal aanwezig.
Voor wie er nog aan twijfelde, ‘Het gezin Van Paemel’ wordt géén monoloog, maar een proeve van creativiteit in tijden van corona.

Ontdek deze parel uit de Vlaamse theaterliteratuur en kijk naar het Vlaanderen van vandaag. Waar nog steeds gewerkt, geïntegreerd en geassimileerd moet worden. Waar klassen en gemeenschappen nog altijd niet elkaars taal spreken. Waar families uit elkaar worden gereten en jong en oud, arm en rijk, met getrokken messen tegenover elkaar staan over grond en geloof. Waar economische migratie nog steeds een noodzaak is. En onderdrukking door de 1% leidt tot verhitte strijd: ‘Het gezin Van Paemel’ in een wereld in verandering, toen -1903- en nu.

Spel en concept: Valentijn Dhaenens
Coaching: Korneel Hamers
Tekst: Cyriel Buysse
Techniek en filmopname: Jeroen Wuyts
Kostuum: Barbara De Laere
Regie-assistentie: Tineke De Meyer
Productie: SKaGeN & De Studio
Zakelijke leiding & coördinatie: Korneel Hamers
Met de steun van: De Vlaamse Gemeenschap & De Studio

www.skagen.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid