Seniorobics

Iedereen heeft bewegen en een gezonde levensstijl hoog op de agenda staan. Seniorobic werkt op 5 punten: Conditie, kracht, coördinatie, lenigheid, evenwicht & stabiliteit. Aan deze 5 punten zijn oefeningen gekoppeld. De oefeningen hebben allemaal te maken met bewegingen uit het dagelijks leven, zodat er langer, comfortabel thuis kan worden gewoond. Bij seniorobic zijn al deze oefeningen ...


Waar
Sportcentrum De Treffer
Meersstraat 5, 8790 Waregem
Wanneer
Van 20 oktober 2020 tot 21 februari 2021 (wo van 9:30 tot 10:30,
Organisatie
Dienstencentrum Het Gaverpeirdje
Prijs
€ 2.0 Basistarief: 2,00 €
Reservatie
dienstencentrum@ocwm.waregem.be
Contact
dienstencentrum@ocwm.waregem.be
Fax: 056/629720
Leeftijd
50+

Iedereen heeft bewegen en een gezonde levensstijl hoog op de agenda staan. Seniorobic werkt op 5 punten: Conditie, kracht, coördinatie, lenigheid, evenwicht & stabiliteit.
Aan deze 5 punten zijn oefeningen gekoppeld. De oefeningen hebben allemaal te maken met bewegingen uit het dagelijks leven, zodat er langer, comfortabel thuis kan worden gewoond. Bij seniorobic zijn al deze oefeningen verwerkt in een energieke les op muziek. Om sommige oefeningen te verzwaren maken we gebruik van weerstandsbanden en gewichten. Seniorobic is een uniek sportconcept, speciaal ontwikkeld voor 50- en 65 plussers.

Wens je deel te nemen aan een cursus SENIOROBIC voor maar 2 euro/les, schrijf je dan meteen in! 10 lessen worden gegeven door een lesgever van SPORT. VLAANDEREN. Wij zorgen voor de muziek en materiaal, jullie voor sportieve kledij. De lessen vinden plaats in het Sportcentrum De Treffer.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid