Selfie game met chatbot in Kortrijk

Op zoek naar een betaalbare en originele activiteit in Kortrijk, tijdens het weekend of in de vakantie? Super Snap is een leuk en interactief stadsspel dat voor iedereen geschikt is! Deze unieke game combineert spelkaarten in een doos met een Facebook Messenger chatbot op je smartphone! Neem leuke selfies, los vragen en raadsels op en scoor extra punten met de opdrachtenkaarten uit de Super ...


Waar
Grote Markt Kortrijk
Grote Markt, 8500 Kortrijk
Wanneer
Van 11 februari 2020 tot 31 december 2020
Prijs
€ 4.0 Basistarief: 4,00 €; Groepsprijs voor 6 personen: 29,90 €; Groepsprijs voor 20 personen: 79,90 €
Contact
info@dasbox.be
Fax: 0485858586
Links

Op zoek naar een betaalbare en originele activiteit in Kortrijk, tijdens het weekend of in de vakantie? Super Snap is een leuk en interactief stadsspel dat voor iedereen geschikt is!

Deze unieke game combineert spelkaarten in een doos met een Facebook Messenger chatbot op je smartphone!

Neem leuke selfies, los vragen en raadsels op en scoor extra punten met de opdrachtenkaarten uit de Super Snap spelbox. Ondertussen leidt de virtuele spelbegeleider in Messenger het spel in goede banen en verrast hij je met leuke weetjes over Kortrijk en spannende duels tussen jou en je rivalen.

Deze doe-het-zelf formule is ideaal voor een uitstap met het gezin, vrienden of familie! Koop nu nog een box via www.dasbox.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid