Schatten van vlieg in de bibliotheek van Menen

Hoe klinkt de akoestiek in een kasteel? Is een stilleven echt stil? Kunnen glazen echt barsten van een schelle stem? Vlieg verstopt deze zomer schatkisten in heel de regio. Ga mee op zoek naar één (of meer) van de schatten van Vlieg en verken een klinkend parcours. In de bibliotheek, in een museum,… je kan het zo gek niet bedenken. Doe je in de regio mee met Schatten van Vlieg? Fantastisch! ...


Waar
Bibliotheek Menen
Waalvest 1, 8930 Menen
Wanneer
Van 1 juli 2020 tot 30 augustus 2020
Organisatie
Bibliotheek Menen
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Contact
bibliotheek@menen.be
Fax: 056 51 58 70
Leeftijd
3+

Hoe klinkt de akoestiek in een kasteel? Is een stilleven echt stil? Kunnen glazen echt barsten van een schelle stem?

Vlieg verstopt deze zomer schatkisten in heel de regio. Ga mee op zoek naar één
(of meer) van de schatten van Vlieg en verken een klinkend parcours. In de bibliotheek, in een museum,… je kan het zo gek niet bedenken.

Doe je in de regio mee met Schatten van Vlieg? Fantastisch! Alle kinderen die deelnemen ontvangen een gratis UiTPAS, en een leuk gadget. Welk gadget, dat ontdek je ter plaatse! Heb je al een UiTPAS? Dan krijg je het gadget en 3 UiTPAS punten extra voor je deelname!

Je kan deze zomer schatten zoeken van woensdag 1 juli tot zondag 30 augustus 2020.
Wil je zien waar je overal op ontdekkingstocht kan? Op de website www.schattenvanvlieg.be vind je een volledig overzicht!


Schatten van Vlieg loopt in samenwerking met UiTPAS zuidwest. Je kan in onze regio ook nog op schattenjacht in de Bibliotheken van Waregem, Wevelgem, Harelbeke, Zwevegem, Lendelede en Kuurne, het cultuurcentrum van Wevelgem, de musea Peter Benoit in Harelbeke, TEXTURE en Museum 1302 in Kortrijk.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid