Schatten van Vlieg in de bib

Ben je tussen 6 en 12 jaar? Kom van 29 juni tot 31 augustus schattenjagen in Harelbeke. Doe mee aan de gratis zoektocht van Vlieg en win leuke prijzen! Er zijn drie zoektochten in Harelbeke: in het stadscentrum, in het Peter Benoitmuseum en in de bibliotheek. Doe mee aan de 3 zoektochten en win een superprijs! Haal het opdrachtenformulier in de bibliotheek, het Peter Benoitmuseum, het stadhuis ...


Waar
Bibliotheek Harelbeke
Eilandstraat 2, 8530 Harelbeke
Wanneer
Van 29 juni 2019 tot 31 augustus 2019
Organisatie
Bibliotheek Harelbeke
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Contact
Fax: 056 733440
Leeftijd
6+

Ben je tussen 6 en 12 jaar? Kom van 29 juni tot 31 augustus schattenjagen in Harelbeke. Doe mee aan de gratis zoektocht van Vlieg en win leuke prijzen!

Er zijn drie zoektochten in Harelbeke: in het stadscentrum, in het Peter Benoitmuseum en in de bibliotheek. Doe mee aan de 3 zoektochten en win een superprijs!

Haal het opdrachtenformulier in de bibliotheek, het Peter Benoitmuseum, het stadhuis of bij de deelnemende handelaars (te herkennen aan de affiche van Vlieg).

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid