Schatten van Vlieg - Centrale Bibliotheek Kortrijk

Vlieg neemt je deze zomer mee op een heerlijk avontuur. Ben jij tussen de 6 en 12 jaar en heb je goede ogen? Kom dan eens een kijkje nemen en ga mee op zoek naar één van de schatten van Vlieg. Vlieg verstopt deze zomer opnieuw een schatkist ergens in Kortrijk. Kom je schatkaart halen in de bibliotheek of ontdek ze via de QR-code. Vervul onderweg alle opdrachten, verken een oogverblindend ...


Waar
Centrale Bibliotheek Kortrijk
Leiestraat 30, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Centrale Bibliotheek Kortrijk
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Leeftijd
6+

Vlieg neemt je deze zomer mee op een heerlijk avontuur.

Ben jij tussen de 6 en 12 jaar en heb je goede ogen? Kom dan eens een kijkje nemen en ga mee op zoek naar één van de schatten van Vlieg.

Vlieg verstopt deze zomer opnieuw een schatkist ergens in Kortrijk.
Kom je schatkaart halen in de bibliotheek of ontdek ze via de QR-code. Vervul onderweg alle opdrachten, verken een oogverblindend parcours en haal je buit binnen.

Doe je in de regio mee met Schatten van Vlieg? Fantastisch! Alle kinderen die deelnemen ontvangen een leuk gadget. Welk gadget, dat ontdek je ter plaatse!

Je kan deze zomer schatten zoeken van donderdag 1 juli tot zondag 15 augustus 2021. Wil je zien waar je overal op ontdekkingstocht kan? Op de website www.schattenvanvlieg.be vind je een volledig overzicht!

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid