Schatten van Vlieg Bib Waregem

Dit jaar verloopt Schatten van Vlieg net iets anders dan anders. De opdrachtjes hangen aan de ramen zodat je kan deelnemen in de gezonde buitenlucht. Geluiden maken, geluiden raden, geluiden voelen en zelfs spreken zonder geluid: het kan allemaal! Neem deel en ontvang een gratis UiTPAS en een leuk gadget. Heb je al een UiTPAS? Dan krijg je het gadget en 3 UiTPAS punten extra voor je deelname. ...


Waar
Bibliotheek Waregem
Boekenplein 1, 8790 Waregem
Wanneer
Van 1 juli 2020 tot 31 augustus 2020
Organisatie
Bibliotheek Waregem
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Leeftijd
6+

Dit jaar verloopt Schatten van Vlieg net iets anders dan anders. De opdrachtjes hangen aan de ramen zodat je kan deelnemen in de gezonde buitenlucht. Geluiden maken, geluiden raden, geluiden voelen en zelfs spreken zonder geluid: het kan allemaal!

Neem deel en ontvang een gratis UiTPAS en een leuk gadget. Heb je al een UiTPAS? Dan krijg je het gadget en 3 UiTPAS punten extra voor je deelname.

Deelnameformulieren hangen buiten aan de VLIEG-bus. Breng zeker je eigen schrijfgerief mee om het wedstrijdformulier in te vullen.

Je kan deze zomer schatten zoeken van woensdag 1 juli tot zondag 30 augustus 2020.
Wil je zien waar je overal op ontdekkingstocht kan? Op de website www.schattenvanvlieg.be vind je een volledig overzicht!

Schatten van Vlieg loopt in samenwerking met UiTPAS zuidwest. Je kan in onze regio ook nog op schattenjacht in de Bibliotheken van Wevelgem, Harelbeke, Menen, Zwevegem, Lendelede en Kuurne, het cultuurcentrum van Wevelgem, de musea Peter Benoit in Harelbeke, TEXTURE en Museum 1302 in Kortrijk.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid