Repair Café

Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om repareren. Er zijn deskundige vrijwilligers aanwezig, met reparatiekennis en – vaardigheden op allerlei terreinen om jullie kapotte toestellen te proberen herstellen. Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaan ze (samen met de deskundigen) aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren. Wie niets ...


Waar
VC Poincaré
Stormestraat , 8790 Waregem
Wanneer
This event is finished.
Prijs
gratis Basistarief: 0 €
Contact
mario.verhellen@pandora.be

Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om repareren. Er zijn deskundige vrijwilligers aanwezig, met reparatiekennis en – vaardigheden op allerlei terreinen om jullie kapotte toestellen te proberen herstellen.
Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaan ze (samen met de deskundigen) aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren. Wie niets heeft om te repareren, kan iets drinken en wat bijpraten met de andere aanwezigen.

Iedereen is er welkom om zijn defecte pc’s, fietsen, huishoudelektro en audiotoestellen te laten herstellen. Onze messenslijper zal ook weer aanwezig zijn.

Een vrijwillige bijdrage is altijd welkom.

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid