Reggaeton Fitness

Reggaeton dance fitness is een super plezierige les waarbij opzwepende muzieksoorten gebruikt worden met nadruk op de muziekstroming reggaeton. Reggaeton is een Zuid-Amerikaanse muziekstroming die gekenmerkt wordt door opzwepende beats, herhalende Caraïbische ritmes en aanstekelijke refreintjes. Je gaat je stukken beter voelen na de les als je eens een ‘bad day’ hebt! Mentaal krijg je een ...


Waar
Cultuurcentrum De Steiger
Waalvest 1, 8930 Menen
Wanneer
Van 21 september 2020 tot 14 december 2020 (ma van 20:45 tot 21:45,
Organisatie
CC De Steiger Menen
Prijs
€ 48.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 9.6 Basistarief: 48,00 €
Contact
vorming@ccdesteiger.be
Fax: 056 51 58 91
Leeftijd
16+
Links

Reggaeton dance fitness is een super plezierige les waarbij opzwepende muzieksoorten gebruikt worden met nadruk op de muziekstroming reggaeton.
Reggaeton is een Zuid-Amerikaanse muziekstroming die gekenmerkt wordt door opzwepende beats, herhalende Caraïbische ritmes en aanstekelijke refreintjes. Je gaat je stukken beter voelen na de les als je eens een ‘bad day’ hebt! Mentaal krijg je een positieve boost door de leuke oppeppende beats. Maar het grootste voordeel is dat je heel erg gaat zweten. Je verbrandt op een plezierige manier vet, zonder dat je er uren moet voor sporten in de sportschool.
Het is een stevige les, maar door de leuke beats en motivatie speaches krijg je moed en ga je er volledig voor, waardoor je eigenlijk vergeet hoe zwaar het is! De ene vindt het zwaar, de andere kan met volle teugen gewoon genieten van een goed uurtje zweten! De nadruk ligt op plezier beleven, foutjes bestaan niet. Integendeel, geef gerust een ‘solootje’.
Begeleiding: Justine Cottignies, https://dancefitnesswithjuju.jouwweb.be/
De les is voor iedereen geschikt boven 16 jaar.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid