Reggaeton Fitness Online

Reggaeton dance fitness is een super plezierige les waarbij opzwepende muzieksoorten gebruikt worden met nadruk op de muziekstroming reggaeton. Reggaeton is een Zuid-Amerikaanse muziekstroming die gekenmerkt wordt door opzwepende beats, herhalende Caraïbische ritmes en aanstekelijke refreintjes. Je gaat je stukken beter voelen na de les als je eens een ‘bad day’ hebt! Mentaal krijg je een ...


Waar
Livestream vanuit CC De Steiger
Waalvest 1, 8930 Menen
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CC De Steiger Menen
Prijs
€ 4.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 0.8 Basistarief: 4,00 €
Contact
vorming@ccdesteiger.be
Leeftijd
16+
Links

Reggaeton dance fitness is een super plezierige les waarbij opzwepende muzieksoorten gebruikt worden met nadruk op de muziekstroming reggaeton.
Reggaeton is een Zuid-Amerikaanse muziekstroming die gekenmerkt wordt door opzwepende beats, herhalende Caraïbische ritmes en aanstekelijke refreintjes. Je gaat je stukken beter voelen na de les als je eens een ‘bad day’ hebt! Mentaal krijg je een positieve boost door de leuke oppeppende beats. Maar het grootste voordeel is dat je heel erg gaat zweten. Je verbrandt op een plezierige manier vet, zonder dat je er uren moet voor sporten in de sportschool.
Het is een stevige les, maar door de leuke beats en motivatie speaches krijg je moed en ga je er volledig voor, waardoor je eigenlijk vergeet hoe zwaar het is! De ene vindt het zwaar, de andere kan met volle teugen gewoon genieten van een goed uurtje zweten! De nadruk ligt op plezier beleven, foutjes bestaan niet. Integendeel, geef gerust een ‘solootje’.
Zet je schrap voor de sessie en bereid je voor net zoals je vroeger naar een sessie kwam. Voorzie sportkledij en voldoende bewegingsruimte zodat je vlot mee kan doen.
Data: op donderdag van 20.00 tot 21.00 u.
4 februari - 11 februari - 25 februari - 4 maart - 11 maart - 18 maart - 25 maart - 1 april
Inschrijving: € 4 per sessie
Inschrijven doe je per sessie door op de datum te klikken.
Na inschrijving ontvang je alle informatie over hoe je precies kan deelnemen.
Begeleiding: Justine Cottignies, https://dancefitnesswithjuju.jouwweb.be/
De les is voor iedereen geschikt boven 16 jaar.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid