Raymond van het Groenewoud: ‘Glorieuze bevrijding’ (geannuleerd)

Raymond (69) heeft ’t oud zot en trekt andermaal op tournee met zijn vier muzikale vrienden, zijn unieke stemgeluid en een ongelooflijk rijk repertoire. Zonder moraal. Zonder vast programma. Gewoon met de liedjes waarmee hij die ochtend is opgestaan. Zoals een oude jazzmuzikant die elke avond een nieuwe vrijheidsverklaring speelt. Glorieus, maar nooit moe. De ene avond zullen het ‘meisjes’ ...


Waar
CC De Steiger Menen
Waalvest 1, 8930 Menen
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CC De Steiger Menen
Prijs
€ 20.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 4.0 Basistarief: 20,00 €
Contact
info@ccdesteiger.be
Fax: 056 51 58 91
Links

Raymond (69) heeft ’t oud zot en trekt andermaal op tournee met zijn vier muzikale vrienden, zijn unieke stemgeluid en een ongelooflijk rijk repertoire.
Zonder moraal. Zonder vast programma. Gewoon met de liedjes waarmee hij die ochtend is opgestaan. Zoals een oude jazzmuzikant die elke avond een nieuwe vrijheidsverklaring speelt. Glorieus, maar nooit moe. De ene avond zullen het ‘meisjes’ zijn, de andere ‘twee meisjes’.
Raymond wordt geheel terecht geprezen als een van de grootste en veelzijdigste Belgische muzikanten aller tijden. Immer mooi en altijd verrassend.
Met: Raymond van het Groenewoud (zang, gitaar, keyboard, Cesar Janssens (drums), Mich Verbelen (bas), Bram Weijters (keyboards, percussie) en Rik Aerts (gitaar, zang)

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid