Project atelier

Je houdt ervan om binnen een thema te experimenteren met verschillende technieken door elkaar? Je hebt zin om te tekenen, schilderen, beeldhouwen, drukken enz. bij het uitwerken van je eigen project? Dan ben je aan het juiste adres bij het Project atelier. Doorheen het academiejaar wordt de student - vertrekkende vanuit een thema - verschillende kunststromingen, artisitieke insteken en ...


Waar
Academie Harelbeke Anders!
Tientjessstraat 4, 8530 Harelbeke
Wanneer
Van 5 september 2019 tot 30 juni 2020 (di van 13:30 tot 17:00, do van 18:00 tot 21:30,
Organisatie
Academie Harelbeke Anders!
Prijs
€ 318.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 63.6 Basistarief: 318,00 €; verminderd tarief: 137,00 €
Contact
aha@harelbeke.be
Fax: 056 733 405
Leeftijd
16+

Je houdt ervan om binnen een thema te experimenteren met verschillende technieken door elkaar? Je hebt zin om te tekenen, schilderen, beeldhouwen, drukken enz. bij het uitwerken van je eigen project? Dan ben je aan het juiste adres bij het Project atelier.
Doorheen het academiejaar wordt de student - vertrekkende vanuit een thema - verschillende kunststromingen, artisitieke insteken en technieken aangeboden. De student kiest van daaruit zijn/haar project en de beeldende artistieke vertaling ervan. Het project krijgt vorm door onderzoek en documentatie, die links leggen naar materialen en technieken.
Je leert er out of the box denken wanneer je kijkt naar kunst. En net doordat iedere student aan zijn/haar eigen project werkt resulteert dit in zeer uiteenlopende uitwerkingsvormen.
Het artistieke onderzoek is even waardevol als het eindresultaat.
De docent/kunstenaar zal je begeleiden en uitdagen om een nieuw parcours te verkennen en zal je ondersteunen in je zoektocht naar een eigen schriftuur.

Maak je keuze uit één of twee lesmomenten uit onderstaand aanbod.

Vanaf 16 jaar

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid