Portie gemengd

Portie Gemengd is een nieuw project van Kortrijkse concert-en festivalorganisator Wilde Westen. Drie niet voor de hand liggende muzikale duo's worden blind-date-gewijs aan elkaar gepaard en gaan een week lang in residentie bij Wilde Westen. De bedoeling? Helemaal Wilde Westen! Een kruisbestuiving zonder grenzen, binnen de vier muzikale muren van onze muziektempel. De drie muzikale duo's: ...


Waar
Wilde Westen online
Conservatoriumplein 1, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Wilde Westen
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Links

Portie Gemengd is een nieuw project van Kortrijkse concert-en festivalorganisator Wilde Westen. Drie niet voor de hand liggende muzikale duo's worden blind-date-gewijs aan elkaar gepaard en gaan een week lang in residentie bij Wilde Westen. De bedoeling? Helemaal Wilde Westen!

Een kruisbestuiving zonder grenzen, binnen de vier muzikale muren van onze muziektempel. De drie muzikale duo's: Benjamin Glorieux en Brent Vanneste, Karen Willems en Benjamin Desmet, Chantal Acda en Jurgen De Bruyn.

Dit event wordt uitgezonden op Podium 19, een nieuw en gratis cultuurkanaal. Je kan op Podium 19 terecht voor virtuele voorstellingen, optredens en concerten uit de Vlaamse cultuurhuizen. Podium 19 is te zien op kanaal 19 van Proximus Pickx (kanaal 269 vanuit Brussel of Wallonië), kanaal 99 van Telenet TV, kanaal 20 van Orange TV en uitgesteld via VRT NU. Meer info op www.podium19.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid