Poëzieweek

Bibliotheek Menen neemt deel aan de actie i.s.m. zuidwest in het kader van Gedichtendag en de poëzieweek 2021 van 28 januari tot en met 3 februari. Dit jaar is het thema van de Poëzie: Samen! We vieren het samen-leven, samen-hangen, samen-zijn, samen-voegen, samen-stellen, samen-zitten, samen-werken, samen-lezen en samen-schrijven. Want samen kunnen we veel. Samen dichter! Fleur in deze ...


Waar
Bibliotheek Menen
Waalvest 1, 8930 Menen
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Bibliotheek Menen
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Contact
bibliotheek@menen.be
Fax: 056 51 58 70

Bibliotheek Menen neemt deel aan de actie i.s.m. zuidwest in het kader van Gedichtendag en de poëzieweek 2021 van 28 januari tot en met 3 februari.

Dit jaar is het thema van de Poëzie: Samen! We vieren het samen-leven, samen-hangen, samen-zijn, samen-voegen, samen-stellen, samen-zitten, samen-werken, samen-lezen en samen-schrijven. Want samen kunnen we veel.

Samen dichter!

Fleur in deze coronatijden je raam op met een zelf gekozen/geschreven gedicht. In tijden zonder aanraking, op momenten van aarzelend leven, hebben we meer dan ooit nood aan geraakt worden. Woorden zijn daartoe in staat. Poëzie heeft de kracht om te ontroeren en te verbinden. We zorgen er samen voor dat hoop en positiviteit zich sneller verspreiden dan het coronavirus.

Surf naar www.uitinzuidwest.be, download het sjabloon, maak een print op het gewenste formaat, vul je gedicht in en hang het op je raam.
Geen printer? In de bibliotheek kan je een sjabloon ophalen.

Deel je gedicht op Instagram of Facebook met de hashtag #samendichter en maak kans op een leuke prijs!

Bibliotheek Menen wil graag jouw gedicht delen met alle lezers. Bezorg je ons ook jouw gedicht ?

Tijdens deze poëzieweek serveren we een goedgevulde themastand en liggen er ook poëziekaartjes.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid