Poëzieweek: fleur je raam op met een gedicht! #samendichter

Samen dichter! Fleur in deze coronatijden je raam op met een zelf gekozen/geschreven gedicht. In tijden zonder aanraking, op momenten van aarzelend leven, hebben we meer dan ooit nood aan geraakt worden. Woorden zijn daartoe in staat. Poëzie heeft de kracht om te ontroeren en te verbinden. We zorgen er samen voor dat hoop en positiviteit zich sneller verspreiden dan het coronavirus. Surf naar ...


Waar
Bibliotheek Waregem
Boekenplein 1, 8790 Waregem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Zuidwest
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Contact
info@zuidwest.be
Fax: 056/241616

Samen dichter!

Fleur in deze coronatijden je raam op met een zelf gekozen/geschreven gedicht. In tijden zonder aanraking, op momenten van aarzelend leven, hebben we meer dan ooit nood aan geraakt worden. Woorden zijn daartoe in staat. Poëzie heeft de kracht om te ontroeren en te verbinden. We zorgen er samen voor dat hoop en positiviteit zich sneller verspreiden dan het coronavirus.

Surf naar www.uitinzuidwest.be, download het sjabloon, maak een print op het gewenste formaat, vul je gedicht in en hang het op je raam. Je kan de sjablonen ook terug vinden in je lokale bibliotheek.

Deel je gedicht op Instagram of Facebook met de hashtag #samendichter en maak kans op een leuke prijs!
Deze actie wordt ondersteund door alle bibliotheken in de regio en loopt i.s.m. zuidwest in het kader van de Poëzieweek 2021 van 28 januari tot en met 3 februari.

Samen dichter is een UiTPAS-activiteit! Alle info op www.uitinzuidwest.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid