Pilates

Pilates is een unieke trainingsvorm. De methode bestaat al jaren en biedt oefeningen helemaal in het levenspatroon van nu met burn-out, stress, rug- en spanningspijnen. Het is een effectieve en veilige methode die door iedereen kan beoefend worden, ongeacht het fysieke niveau of eerdere lichaamsbeweging. De oefeningen worden niet alleen door dansers en atleten gebruikt om te revalideren van ...


Waar
CC De Steiger Menen
Waalvest 1, 8930 Menen
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CC De Steiger Menen
Prijs
€ 45.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 9.0 Basistarief: 45,00 €
Contact
vorming@ccdesteiger.be
Fax: 056 51 58 91

Pilates is een unieke trainingsvorm. De methode bestaat al jaren en biedt oefeningen helemaal in het levenspatroon van nu met burn-out, stress, rug- en spanningspijnen.
Het is een effectieve en veilige methode die door iedereen kan beoefend worden, ongeacht het fysieke niveau of eerdere lichaamsbeweging. De oefeningen worden niet alleen door dansers en atleten gebruikt om te revalideren van blessures maar iedereen kan zo de balans tussen kracht en souplesse verbeteren. De rustige groepsles bestaat uit mobiliteits-, coördinatie-, spierversterkende en stretchoefeningen met aandacht voor het versterken van buik- en rugspieren met als doel een betere core-stability.
Pilates heeft daarbij een ontspannende uitwerking en verhoogt je energiepeil.
Nu de fitnessindustrie zoekt naar functionele trainingen, past Pilates perfect in het aanbod.
Na een korte opwarming worden alle oefeningen rustig uitgevoerd op een matje, iedereen kan meedoen volgens eigen mogelijkheden!
Belangrijk: er zal voldoende variatie zijn voor mensen die al de reeks volgden met o.a. kleine ballen en fitballen.

Data: 9 woensdagen van 18.15 tot 19.15 u.

Januari : 15 – 22 - 29
Februari : 05 – 12

Voor de volgende 4 sessies worden de data afgesproken met lesgever Marc.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid