Permanent Destruction - Pain against fear - Naomi Velissariou (GEANNULEERD)

WEGENS DE HUIDIGE CORONAMAATREGELEN WERD DEZE VOORSTELLING GEANNULEERD! Sentimenten als zelfhaat en faalangst zijn in onze beeldcultuur zelden sexy of Instagram-waardig. Je kunt jezelf nu eenmaal niet profileren aan de hand van uitingen van pijn. Of toch?  Bijtende lyrics, dansbare melodieën en beukende beats: meer heeft de Nederlandse Naomi Velissariou niet nodig om je van het tegendeel te ...


Waar
Schouwburg Kortrijk
Schouwburgplein 14, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Schouwburg Kortrijk
Prijs
€ 15.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 3.0 Basistarief: 15,00 €; 2de rang: 13,00 €; -26: 8,00 €
Reservatie
www.schouwburgkortrijk.be/voorstellin...
Telefoon: +32 (0)56 23 98 55
Contact
Fax: +32 (0)56 23 98 55, +32 (0)56 23 98 55
Links

WEGENS DE HUIDIGE CORONAMAATREGELEN WERD DEZE VOORSTELLING GEANNULEERD!

Sentimenten als zelfhaat en faalangst zijn in onze beeldcultuur zelden sexy of Instagram-waardig. Je kunt jezelf nu eenmaal niet profileren aan de hand van uitingen van pijn. Of toch? 
Bijtende lyrics, dansbare melodieën en beukende beats: meer heeft de Nederlandse Naomi Velissariou niet nodig om je van het tegendeel te overtuigen. 'Pain Against Fear' is het derde theatrale concert van haar 'Permanent Destruction'-reeks, waarin ze de pompende popsongs met gitzwarte teksten injecteert. In de eerste twee delen, gebaseerd op Sarah Kane en Heiner Müller, bezong Velissariou de haat in zijn vormen. Dit laatste deel rekent af met de voedingsbodem van die haat: angst.
'Pain Against Fear' nodigt je uit om je eigen angst te bezweren door hem samen met anderen te vieren. Dit energieke concert laat de toeschouwers collectief dansen op het ritme van hun individuele pijn. De muziek - variërend tussen techno, trap, hardcore en punk - is een meedogenloze mix van de strakke sound van producer Joost Maaskant en Velissariou’s hardnekkige poging tot kwetsbaarheid. Het resultaat: mindfulness on speed.  
Naomi Velissariou is een Nederlandse actrice en zangeres, verbonden aan Theater Utrecht. In 2019 won ze de Regieprijs voor 'The SK Concert'. De voorstelling kreeg zowel een selectie voor het Nederlandse als het Vlaamse TheaterFestival. De muziek van de 'Permanent Destruction'-reeks vind je op Spotify, de videoclips op YouTube.
I.h.k.v. NEXTfestival

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid