Orthomoleculaire therapie: voeding en preventie

Op zoek naar de oorzaak van mijn klacht… Gezond worden en blijven heeft te maken met het vinden en behouden van de juiste lichamelijke en geestelijke balans. Als de balans wordt verstoord kunnen er allerlei klachten over je gezondheid ontstaan. Orthomoleculaire therapie is erop gericht de gezondheid te bevorderen of ziekteprocessen te herstellen. De behandeling heeft tot doel om de ...


Waar
CC De Steiger Menen
Waalvest 1, 8930 Menen
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CC De Steiger Menen
Prijs
€ 20.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 4.0 Basistarief: 20,00 €
Contact
vorming@ccdesteiger.be
Fax: 056 51 58 91
Leeftijd
18+
Links

Op zoek naar de oorzaak van mijn klacht…

Gezond worden en blijven heeft te maken met het vinden en behouden van de juiste lichamelijke en geestelijke balans. Als de balans wordt verstoord kunnen er allerlei klachten over je gezondheid ontstaan.

Orthomoleculaire therapie is erop gericht de gezondheid te bevorderen of ziekteprocessen te herstellen. De behandeling heeft tot doel om de lichaamscellen (onze bouwstenen) te voorzien van optimale hoeveelheden vitamines, mineralen en andere noodzakelijke voedingsstoffen.

Orthomoleculair therapeut Marieke Uleyn heeft naast verpleegkunde, orthomoleculaire geneeskunde gestudeerd. In haar lezing verneem je meer over hoe voeding van invloed is op je leven en dat van je kinderen.

Datum : Donderdag 25 november 19.00 tot 21.00 u.
Begeleiding: Marieke Uleyn, praktijk Grusonia
Inschrijving: € 20,00

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid