Opera Present - Le Docteur Miracle

Dat opera niet altijd serieus hoeft te zijn, bewijst Opera Present met hun uitgeklede versie van Bizets Le Docteur Miracle. De rustige wereld van een keurige, wat vastgeroeste familie wordt op z’n kop gezet door een jongeman die in verschillende vermommingen probeert te huwen met de beeldschone dochter van het gezin.  Vier jonge solisten – die hun strepen verdienen in La Monnaie / De Munt - ...


Waar
CC De Schakel
Schakelstraat 8, 8790 Waregem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CC De Schakel
Prijs
€ 16.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 3.2 Basistarief: 16,00 €; // abo //: 14,00 €; // <26 j. //: 11,00 €
Reservatie
www.ccdeschakel.be/voorstellingen/501
Telefoon: 056 62 13 40
Contact
Fax: 056 62 13 40, 056 62 13 40
Links

Dat opera niet altijd serieus hoeft te zijn, bewijst Opera Present met hun uitgeklede versie van Bizets Le Docteur Miracle.
De rustige wereld van een keurige, wat vastgeroeste familie wordt op z’n kop gezet door een jongeman die in verschillende vermommingen probeert te huwen met de beeldschone dochter van het gezin. 
Vier jonge solisten – die hun strepen verdienen in La Monnaie / De Munt - zingen de sterren van de hemel in een dolkomisch stuk dat veel weg heeft van een absurde sketch uit In de Gloria. Geniet van vindingrijke melodieën die bulken van jeugdige energie, spetterende aria’s en virtuoos taalvuurwerk, waardoor het operagenre wonderbaarlijk knispert en knettert als nooit tevoren.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid