Ontroerend Goed - T.M.

Performance- en theatergezelschap Ontroerend Goed breekt met de traditionele rol van het publiek als observator. Het collectief ziet het publiek als onderdeel van de voorstelling en dat is in de online wereldpremiére T.M. niet anders. In een dertig minuten durende theaterervaring word je meegezogen in een verkennend oriëntatiegesprek om toegelaten te worden tot een wereldwijde beweging. -- ...


Waar
CC De Schakel
Schakelstraat 8, 8790 Waregem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CC De Schakel
Prijs
€ 10.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 2.0 Basistarief: 10,00 €
Reservatie
www.ccdeschakel.be/voorstellingen/410
Telefoon: 056 62 13 40
Contact
Fax: 056 62 13 40, 056 62 13 40
Links

Performance- en theatergezelschap Ontroerend Goed breekt met de traditionele rol van het publiek als observator. Het collectief ziet het publiek als onderdeel van de voorstelling en dat is in de online wereldpremiére T.M. niet anders. In een dertig minuten durende theaterervaring word je meegezogen in een verkennend oriëntatiegesprek om toegelaten te worden tot een wereldwijde beweging.

--

Vandaag heeft een geheime cel van een beweging een succesvolle wereldwijde operatie uitgevoerd. Ze houden de overwinning in hun handen en hun overweldigende mars neemt toe. Ze zullen zegevieren en de ongelovigen bestrijden.
Hun broers en zussen zijn onder jullie. 
Onopvallend. Onzichtbaar. 
Ze zijn met veel. 
Ze zijn wereldwijd. 
Ze zijn T.M.*


*Als je je afvraagt waar dit acroniem voor staat en hoe je kunt lid worden, dan nodigen we je graag vrijblijvend uit voor een beklijvende belevenis die je vanachter je computer live meevolgt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid