ONTroerd

Over rouw, afscheid en verdriet moeten we kunnen praten, met veel medeleven. Het verdriet kan dan een open plaats krijgen in onze maatschappij. Dat is de wens van Sereni die nu vorm krijgt in ONTroerd. Deze muzikale theatervoorstelling is een samenwerking tussen componist/dirigent Dirk Brossé en acteur Dirk Van Vaerenbergh. Het grote publeik leerde Dirk Brossé kennen dankzij de prachtige ...


Waar
Sint-Maartenskerk
Jozef Vandaleplein 1, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Prijs
€ 65.0 Basistarief: 65,00 €
Reservatie
www.ontroerd.be
Leeftijd
18+
Links

Over rouw, afscheid en verdriet moeten we kunnen praten, met veel medeleven. Het verdriet kan dan een open plaats krijgen in onze maatschappij. Dat is de wens van Sereni die nu vorm krijgt in ONTroerd.

Deze muzikale theatervoorstelling is een samenwerking tussen componist/dirigent Dirk Brossé en acteur Dirk Van Vaerenbergh. Het grote publeik leerde Dirk Brossé kennen dankzij de prachtige filmmuziek van 'Daens'. Dirk Van Vaerenbergh pendelt moeiteloos tussen tv-werk, theater en musicals.

Sereni vroeg aan Dirk Brossé om een voorstelling te maken die de weg aflegt tussen geboorte en dood. Kortom, een voorstelling over het leven die ons kan helpen, helen en troosten.
Dit muziektheater wordt op 27 oktober gebracht in de Sint-Maartenskerk om 18.30u en om 21.00u.
Tickets kan u bestellen via www.ontroerd.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid