Ont-roerd

ONT roerd gaat over geboorte en dood. En daar tussen in een lang leven. Al is dat laatste een relatief begrip. Voor een ééndagsvlieg is dat 5 minuten maar voor een schildpad 160 jaar. Wij mensen vieren de geboorte en vrezen de dood. We weten niet hoe ze komt, waar of wanneer. We rouwen en gedenken als ze een feit is. Hoe dit gebeurt verschilt van continent tot continent en veranderde in de ...


Waar
Sint-Maartenskerk
Jozef Vandaleplein, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Sereni
Prijs
€ 65.0 Basistarief: 65,00 €
Reservatie
www.ontroerd.be
Links

ONT roerd gaat over geboorte en dood. En daar tussen in een lang leven. Al is dat laatste een relatief begrip. Voor een ééndagsvlieg is dat 5 minuten maar voor een schildpad 160 jaar. Wij mensen vieren de geboorte en vrezen de dood. We weten niet hoe ze komt, waar of wanneer. We rouwen en gedenken als ze een feit is. Hoe dit gebeurt verschilt van continent tot continent en veranderde in de tijd.
De rituelen en de nood die de mens voelt om de tijd te vatten, te beheersen, te overwinnen. Een strijd die hij zonder uitzondering verliest.
Wij zijn professoren van het leven, reizende studenten van de dood. En als onze muziek en onze woorden jullie tot niets dienen, dan hebben we niets gezegd. Zoniet alles.
© Dirk Brossé - Dirk Van Vaerenbergh

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid