‘Online verkeersquiz’

‘Online verkeersquiz’ door een lesgever van een erkende rijschool in Vlaanderen Woensdag 24 februari 2021 van 14 tot 16 uur Is quizzen één van uw favoriete bezigheden en wenst u uw kennis te testen of bij te schaven? Dan is deze activiteit een uitstekend idee in deze winterdagen. Tijdens deze online verkeersquiz vuurt een rijlesgever een reeks verkeersvragen op u af. Samen met de deelnemers ...


Waar
online
nvt , 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Prijs
€ 5.0 Basistarief: 5,00 €
Reservatie
info.west@vief.be
Telefoon: 056 25 72 61
Contact
info.west@vief.be
Fax: 056 25 72 61
Leeftijd
50+
Links

‘Online verkeersquiz’ door een lesgever van een erkende rijschool in Vlaanderen

Woensdag 24 februari 2021 van 14 tot 16 uur

Is quizzen één van uw favoriete bezigheden en wenst u uw kennis te testen of bij te schaven? Dan is deze activiteit een uitstekend idee in deze winterdagen.
Tijdens deze online verkeersquiz vuurt een rijlesgever een reeks verkeersvragen op u af. Samen met de deelnemers overloopt hij de antwoorden en biedt hij voldoende tijd voor bijkomende vragen.
Een ludieke en ontspannen manier om uw verkeers- en mobiliteitskennis te testen. Want op kennis vergaren staat immers geen leeftijd en de uiteindelijke winnaar van deze quiz wint tevens een leuk cadeau!

Deze activiteit wordt georganiseerd in samenwerking met VSV, Vlaamse Stichting Verkeerskunde.
De quiz vindt online plaats via het platform Zoom.

Prijs: € 5 per persoon

Elke deelnemer dient te beschikken over bij voorkeur een computer of een tablet (eventueel een smartphone) met audio- en videofunctie.
Enkele dagen vooraf ontvangt u een bevestiging en een link tot deelname.

Inschrijven is betalen op het rekeningnummer van Vief West-Vlaanderen vzw BE25 3800 8087 9782 met mededeling 240221 - aantal personen - telefoonnummer.

Info en inschrijven?
Vief West-Vlaanderen vzw | Tel. 056 25 72 61 l info.west@vief.be
www.vief.be/vief-west-vlaanderen/activiteiten/online-verkeersquiz

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid