online auteursprogramma - Memento woordfestival Kortrijk

Het festival bestaat dit jaar onder meer uit een online auteursprogramma en een interactief wandel-parcours in de Kortrijkse binnenstad. Ambassadeurs Lize Spit, Dalilla Hermans, Joost Vandecasteele en Stefan Hertmans verdiepen zich in het thema 'Verdwalen'. Lize Spit bijt de spits af op vrijdagavond, op zaterdag is er een voor elk wat wils met o.a. Hertmans, Vandecasteele en Hermans, aangevuld ...


Waar
Online
bij u thuis, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Centrale Bibliotheek Kortrijk
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Leeftijd
18+
Links

Het festival bestaat dit jaar onder meer uit een online auteursprogramma en een interactief wandel-parcours in de Kortrijkse binnenstad.

Ambassadeurs Lize Spit, Dalilla Hermans, Joost Vandecasteele en Stefan Hertmans verdiepen zich in het thema 'Verdwalen'.

Lize Spit bijt de spits af op vrijdagavond, op zaterdag is er een voor elk wat wils met o.a. Hertmans, Vandecasteele en Hermans, aangevuld met mooie namen zoals Oona Lonck, Martijn Verhelst, Annelies Verbeke, Mohammed Benzakour, Nikkie Vanlierop en vele anderen.

En niet te missen: op zondag interviewt cultuurjournaliste Virginie Platteau de 90-jarige debutant Jean Depreitere en zorgverlener Sofie. Samen vertellen ze hoe zijn debuutromanboek 'Jozefien' tot stand kwam tijdens de corona-lock-down.

Ontdek het volledige programma op www.mementowoordfestival.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid