Omgaan met kritiek – Linda Accou

Niemand vindt het leuk om kritiek te krijgen, zeker als je je belangeloos inzet als vrijwilliger kan dit hard aankomen. We voelen ons gekwetst, niet gezien in onze inzet, machteloos. Maar ook zelf kritiek geven vinden we niet gemakkelijk. Wat als de ander boos wordt, en hoe zeg ik het dan? Ik deze workshop staan we stil bij zowel kritiek geven als kritiek krijgen: hoe zeg ik het als ik met ...


Waar
CC Guldenberg
Acaciastraat 1, 8560 Wevelgem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Dienst Vrijetijd Wevelgem
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Reservatie
www.wevelgem.be/vrijwilligers
Links

Niemand vindt het leuk om kritiek te krijgen, zeker als je je belangeloos inzet als vrijwilliger kan dit hard aankomen. We voelen ons gekwetst, niet gezien in onze inzet, machteloos.

Maar ook zelf kritiek geven vinden we niet gemakkelijk. Wat als de ander boos wordt, en hoe zeg ik het dan?

Ik deze workshop staan we stil bij zowel kritiek geven als kritiek krijgen: hoe zeg ik het als ik met iets zit, als iets mij ergert? Hoe reageer ik op opmerkingen of kwaadheid van de ander? En moet kritiek altijd uitgesproken worden ?

Om deze online workshop zoveel mogelijk af te stemmen op concrete situaties van de deelnemers zou het fijn zijn als deelnemers concrete cases op voorhand doorgeven. Deze kunnen dan (anoniem) verwerkt worden in de workshop.

Naast een inleiding wordt zeker ruimte voorzien voor interactie en bespreken van eigen voorbeelden

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid