Natuurfeest Natuurpunt Gaverstreke

Hier inschrijven maaltijd natuurfeest Ons jaarlijks ledenfeest wordt reeds enkele jaren bijzonder succesvol georganiseerd door de vrouwen van de bestuursleden, ook dit jaar breien de ladies er een vervolg aan. Op ons Natuurfeest zijn zowel leden als niet-leden welkom! We feesten dit jaar op de site van Bolwerk, waar er heel wat ruimte is om er opnieuw een heel fijne natuurdag voor jong en oud ...


Waar
A.A.P. (Bolwerk)
Spinnerijstraat 105, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Oxfam Wereldwinkel Deerlijk i.s.m. Natuurpunt Gaverstreke
Contact
yann@ferynjan.be
Fax: 0495/21.57.72
Leeftijd
1+
Links

Hier inschrijven maaltijd natuurfeest

Ons jaarlijks ledenfeest wordt reeds enkele jaren bijzonder succesvol georganiseerd door de vrouwen van de bestuursleden, ook dit jaar breien de ladies er een vervolg aan. Op ons Natuurfeest zijn zowel leden als niet-leden welkom!

We feesten dit jaar op de site van Bolwerk, waar er heel wat ruimte is om er opnieuw een heel fijne natuurdag voor jong en oud van te maken! 

We starten de dag om 11:00 stipt met een mooie wandeling doorheen natuurgebied Het Kanaalbos, dat op wandelafstand ligt van Bolwerk. Vanaf 12:15 scherpen we onze honger met een aperitief aan, gevolgd door heerlijke burgers op de grill - ook vegetarisch. In de namiddag om 14:30 wordt de werking kort onder de loep genomen en start de kinderdanimatie, muzikaal opgeluisterd om 15:00 door "Willie Branch". Omstreeks 17:00 sluiten we dan deze prachtige natuurdag af.

*Indien je niet naar het Hamburger buffet komt hoef je niet op voorhand in te schrijven.

Startplaats wandeling : Dorpsplein aan de kerk in Stasegem
Plaats ledenfeest : Bolwerk, Spinnerijstraat 105, 8500 Kortrijk.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid