Monos

Ergens hoog op een Colombiaanse top lijken enkele kinderen te spelen, ware het niet voor de achteloos om hun schouder geslagen machinegeweren. Eigenlijk ondergaan ze een rigoureuze militaire training en zijn de geestige bijnamen waarmee ze elkaar aanroepen, zoals Bigfoot, Lady of Rambo, hun noms de guerre. Deze Monos zijn een fractie van een rebellenleger in een guerillaoorlog waarvan ...


Waar
Unieke locatie
Hoogstraat 122, 8540 Deerlijk
Wanneer
18/08 van 20:30 to22:30
Organisatie
Vrijetijdsdiensten Deerlijk
Prijs
€ 3.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 0.6 Basistarief: 3,00 €
Reservatie
vrijetijd@deerlijk.be
www.uitindeerlijk.be
Telefoon: 056 71 89 81
Contact
vrijetijd@deerlijk.be
Fax: 056 71 89 81
Leeftijd
16+
Links

Ergens hoog op een Colombiaanse top lijken enkele kinderen te spelen, ware het niet voor de achteloos om hun schouder geslagen machinegeweren. Eigenlijk ondergaan ze een rigoureuze militaire training en zijn de geestige bijnamen waarmee ze elkaar aanroepen, zoals Bigfoot, Lady of Rambo, hun noms de guerre. Deze Monos zijn een fractie van een rebellenleger in een guerillaoorlog waarvan regisseur Alejandro Landes de specificaties liefst achterwege laat. Hun opdracht is een Amerikaanse krijgsgevangene bewaken en zorg dragen voor hun koe Shakira.
Maar pubers blijven pubers en wanneer ze een feestje bouwen om het huwelijk van Lady en hun leider Wolf te vieren, kunnen alcohol en paddo’s niet ontbreken.
De groep vervalt in een bacchanaal en koe Shakira moet het met haar leven bekopen. Leider Wolf moet boeten voor wat gebeurde onder zijn toezicht, maar zonder hem vervalt de delicate orde binnen deze minimaatschappij in chaos.
Met: Sofia Buenaventura, Julián Giraldo en Karen Quintero
Regie: Alejandro Landes
Samen met: Davidsfonds Deerlijk

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid