MIX&MATCH

Voor deze uitzonderlijke tentoonstelling snuisteren de leerkrachten van de Kunstacademie in de collectie kunstwerken van het Kunstatelier Ten Anker. Ze matchen deze met werken gemaakt door hun leerlingen in de verschillende ateliers (beeldkriebels, beeldatelier, digitaal beeldatelier, audiovisueel beeldatelier, keramiek, glaskunst, projectatelier, schilderkunst en tekenkunst). Met gepaste ...


Waar
Koetshuis Waregem (PARK BARON CASIER)
stationstraat 34, 8790 Waregem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Stedelijke Kunstacademie Waregem
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Contact
onthaal@academiewaregem.be

Voor deze uitzonderlijke tentoonstelling snuisteren de leerkrachten van de Kunstacademie in de collectie kunstwerken van het Kunstatelier Ten Anker. Ze matchen deze met werken gemaakt door hun leerlingen in de verschillende ateliers (beeldkriebels, beeldatelier, digitaal beeldatelier, audiovisueel beeldatelier, keramiek, glaskunst, projectatelier, schilderkunst en tekenkunst).

Met gepaste trots tonen we het resultaat in het Koetshuis. Alle exposanten (6-80 jaar) zijn verschillend maar gelijk in hun goesting om beeldend te werken.

Geniet van deze 'staalkaart' van de afdeling Beeldende en audiovisuele kunsten Stedelijke Kunstacademie Waregem gemixt met werken van Kunstatelier Ten Anker.

Op de expo Mix & Match kan je ook op intieme wijze genieten van de première van “Stukjes papier”, een film gemaakt door leerlingen verteltheater 4de graad.
”Een dagboek schrijven moet een leuke herinnering worden. Tot de oorlog uitbreekt en het dagboek een oorlogsdagboek wordt. Welk spoor laat een oorlog na ?”

Extra op zaterdag 24 april: Laat je verrassen door korte live intermezzo's van de podiumkunsten. Doorlopend coronaproof dansduet door leerlingen dans 4de graad. Openlucht les fluit op het grasplein.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid