Mira - Heilig Hart

De Vlaamse zangeres Mira Bertels, kortweg Mira en bijna-veertiger, omschrijft haar leven als ‘van de fleur naar de sleur’, met een vette knipoog naar haar eerste hitje 'In de fleur', intussen vijftien jaar geleden al.  Heilig Hart is ondertussen haar vijfde album en bevat een collectie melodieuze, oerdegelijke Nederlandstalige miniatuurtjes. Geen noot te veel of te weinig. Alle songs zijn uit ...


Waar
CC De Schakel
Schakelstraat 8, 8790 Waregem
Wanneer
22/10 van 20:00 to20:00
Organisatie
CC De Schakel
Prijs
€ 16.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 3.2 Basistarief: 16,00 €; // abo //: 14,00 €; // <26 j. //: 11,00 €
Reservatie
www.ccdeschakel.be/voorstellingen/487
Telefoon: 056 62 13 40
Contact
Fax: 056 62 13 40, 056 62 13 40
Links

De Vlaamse zangeres Mira Bertels, kortweg Mira en bijna-veertiger, omschrijft haar leven als ‘van de fleur naar de sleur’, met een vette knipoog naar haar eerste hitje 'In de fleur', intussen vijftien jaar geleden al. 
Heilig Hart is ondertussen haar vijfde album en bevat een collectie melodieuze, oerdegelijke Nederlandstalige miniatuurtjes. Geen noot te veel of te weinig. Alle songs zijn uit het leven gegrepen: fris van klank, met poëtische teksten met een (al dan niet blijde) boodschap. Voldoende universeel om herkenbaar te zijn, concreet genoeg om pijn te doen.
Samen met Juno Kerstens en Anneleen Boehme vormt ze een compact, krachtig muzikaal trio: een glasheldere stem op een bed van inventieve piano- en strijkersarrangementen. Met als kers op de taart een machtige driestemmigheid.
Hallelujah!

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid