Mijn pc voor elke dag

Deze cursus is geschikt voor iedereen die een basiskennis heeft van Windows 10. Ideaal voor personen die in een lang vervlogen tijd reeds enkele computercursussen volgden of die zelf hun plan proberen te trekken met hun pc met de nodige omwegen erbij. Heb je nog steeds moeite met het terugvinden van je bestanden en foto’s. Plaats daarom alles in de juiste map en speel in je eigen verkenner. ...


Waar
CC De Steiger Menen
Waalvest 1, 8930 Menen
Wanneer
Van 16 september 2020 tot 20 januari 2021 (wo van 8:45 tot 11:50,
Organisatie
CC De Steiger Menen
Prijs
€ 105.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 21.0 Basistarief: 105,00 €
Contact
vorming@ccdesteiger.be
Fax: 056 51 58 91
Links

Deze cursus is geschikt voor iedereen die een basiskennis heeft van Windows 10. Ideaal voor personen die in een lang vervlogen tijd reeds enkele computercursussen volgden of die zelf hun plan proberen te trekken met hun pc met de nodige omwegen erbij.
Heb je nog steeds moeite met het terugvinden van je bestanden en foto’s. Plaats daarom alles in de juiste map en speel in je eigen verkenner. Bewaar ik dan best ook mijn bestanden en foto’s in de fameuze clouds?
Vlug iets opzoeken op internet maar doe ik dit met Google Chrome of Microsoft Edge of ….
Help, bij mijn mail moet nog een bijlage gestopt worden …
Iedereen heeft het over bol.com maar online aankopen is echt niet zo moeilijk als het lijkt. Ook het betalen ervan wordt een makkie.
Dit jaar opnieuw een feestje op de agenda, waarom dan niet uw uitnodigingen online maken al dan niet op gedrukt papier? Na het feestje kan je uiteraard ook een klein fotoboekje bijhouden.
Een back-up, systeemherstel, basisinstellingen: waar moet ik op letten of moet ik er gewoon niet aankomen?
Heel wat vragen dus die elke dag wel eens voorkomen. In deze cursus worden heel wat tips aangeboden naast het gewone gebruik van reeds bestaande mogelijkheden.
Lesinhoud:
Bestanden organiseren in de Windows verkenner alsook eigen fotomateriaal
Bestanden en mappen overplaatsen naar de clouds (Onedrive)
Werken met mail en bijlagen
Werken op het internet en daarbij al dan niet kiezen voor gratis software
Online afspraken regelen en online aankopen
Basisinstellingen van uw pc

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid