Memento woordfestival Kortrijk

In maart en april kunnen literatuurliefhebbers in Kortrijk hun hart weer ophalen. Voor het zesde jaar op rij strijkt het Memento Woordfestival Kortrijk neer in het centrum van de stad. Dit meerdaags literatuurfestival wordt georganiseerd door de openbare bibliotheek van Kortrijk en gecureerd door de Letterzetter van Kortrijk, een collectief van jonge stadsdichters, onder leiding van auteur ...


Waar
Online
bij u thuis, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Centrale Bibliotheek Kortrijk
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Links

In maart en april kunnen literatuurliefhebbers in Kortrijk hun hart weer ophalen. Voor het zesde jaar op rij strijkt het Memento Woordfestival Kortrijk neer in het centrum van de stad.

Dit meerdaags literatuurfestival wordt georganiseerd door de openbare bibliotheek van Kortrijk en gecureerd door de Letterzetter van Kortrijk, een collectief van jonge stadsdichters, onder leiding van auteur Anneleen Van Offel. Ambassadeurs zijn Lize Spit, Dalilla Hermans, Joost Vandecasteele en Stefan Hertmans.

Thema dit jaar is ‘Verdwalen’.

Het festival bestaat dit jaar onder meer uit een interactief wandel-parcours in de Kortrijkse binnenstad en een online auteursprogramma.

Ontdek het volledige programma op www.mementowoordfestival.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid