Mathieu & Guillaume - Wegens groot succes verlengd

Op een dag vind je de job van je leven… en maak je van je passie je beroep natuurlijk! Mathieu en Guillaume vierden onlangs hun 10e verjaardag en staan alweer klaar met nieuwe songs en verhalen uit het leven gegrepen. Nog steeds niet wereldberoemd, maar voorlopig wel gespaard gebleven van een burn-out? Of niet? Stoppen doen ze pas als er niemand meer in de zaal zit… Nog heel even volhouden ...


Waar
OC De Stekke (Cultuurcentrum Wevelgem)
Sint-Maartensplein 12, 8560 Moorsele
Wanneer
21/10 van 20:15 to22:00
Organisatie
CC Wevelgem
Prijs
€ 14.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 2.8 Basistarief: 14,00 €
Reservatie
webshopwevelgem.recreatex.be/Tickets/...
Contact
cultuurcentrum@wevelgem.be
Fax: 056 433 495
Leeftijd
16+
Links

Op een dag vind je de job van je leven… en maak je van je passie je beroep natuurlijk! Mathieu en Guillaume vierden onlangs hun 10e verjaardag en staan alweer klaar met nieuwe songs en verhalen uit het leven gegrepen. Nog steeds niet wereldberoemd, maar voorlopig wel gespaard gebleven van een burn-out? Of niet? Stoppen doen ze pas als er niemand meer in de zaal zit… Nog heel even volhouden dus!

De broers Mathieu en Guillaume Engels vullen elkaar vocaal perfect aan. Mathieu is de gedreven leadzanger en gitarist, Guillaume is de tweede stem en hij speelt ook mondharmonica. Samen brengen ze vlotte popmuziek in het Nederlands en af en toe ook in het Frans. Misschien ken je het duo wel van hun wekelijkse passage in het zaterdagochtendprogramma ‘De Weekwatchers’ op Radio 2.

Mathieu en Guillaume spelen akoestisch in het gezellig kader van Bartiest. Schuif aan, neem er een drankje bij en geniet van een warme muzikale avond.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid