Lopen over de middag op de atletiekpiste

Als individu lopen op de atletiekpiste in de Zuiderlaan? Het kan! En dit op volgende drie manieren: 1. Lopen op de piste op dinsdag met joggingclub Waregem Je kan met de joggingclub van Waregem wekelijks een uurtje trainen op de atletiekpiste. Dit op dinsdag van 19.00u. tot 20.00u. Individueel of in groepsverband worden een aantal intervallen afgewerkt. Afspraak om 19.00u. aan de ingang van de ...


Waar
Atletiekpiste
Zuiderlaan 13, 8790 Waregem
Wanneer
Do Van 12:00 tot 13:00
Organisatie
WaregemSPORT.
Prijs
€ 10.0 Basistarief: 10,00 €
Reservatie
simon@waregemsport.be
Contact
simon@waregemsport.be
Links

Als individu lopen op de atletiekpiste in de Zuiderlaan?

Het kan! En dit op volgende drie manieren:

1. Lopen op de piste op dinsdag met joggingclub Waregem

Je kan met de joggingclub van Waregem wekelijks een uurtje trainen op de atletiekpiste. Dit op dinsdag van 19.00u. tot 20.00u.

Individueel of in groepsverband worden een aantal intervallen afgewerkt. Afspraak om 19.00u. aan de ingang van de atletiekpiste.

Deelnamen kost 15 euro en hiermee ben je verzekerd én voor gans het jaar lid van de joggingclub. Kleedkamers en douchemogelijkheden zijn in de prijs inbegrepen. Loop gerust een keertje mee om jezelf te testen voor je betaalt.

2. Lopen op de piste op donderdag en / of zondag met RecreAZW

Je kan met RecreAZW twee maal per week trainen op de atletiekpiste. Op donderdag van 18.00u. - 20.00u. en / of op zondag van 10.00u. - 11.00u.

Individueel of in groepsverband worden een aantal intervallen afgewerkt. Afspraak telkens aan de ingang van de atletiekpiste.

Deelname kost 40 euro en hiermee ben je verzekerd én voor gans het atletiekseizoen lid van RecreAZW. Kleedkamers en douchemogelijkheden zijn in de prijs inbegrepen.

3. Lopen over de middag op donderdag

4. Private afhuring van de piste

Private afhuring van de piste voor individuen buiten de uren van de clubs blijft mogelijk. Huurprijs hiervoor is 15 euro / uur ongeacht het aantal lopers (dit kan dus in groep). Kleedkamers en douchemogelijkheden zijn in de prijs inbegrepen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid