Liefdesverklaring aan de Nederlandse Taal

Onlangs verscheen , van de hand van de flamboyante Roemeens-Nederlandse Mira Feticu, het wondermooie boekje: ‘Liefdesverklaring aan de Nederlandse Taal’. Ze vertelt over het grootste avontuur van haar leven: de Nederlandse taal, die ze vijftien jaar geleden niet sprak, maar die ze zich in een dagelijkse strijd eigen heeft gemaakt. En met de taal ook de cultuur. Wie het Nederlands met de ...


Waar
Biblab
Schakelstraat 8, 8790 Waregem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
De Vlaemsche Stooringhe
Prijs
€ 5.0 Basistarief: 5,00 €
Reservatie
devlaemschestooringhe@gmail.com
Contact
devlaemschestooringhe@gmail.com
Leeftijd
18+

Onlangs verscheen , van de hand van de flamboyante Roemeens-Nederlandse Mira Feticu, het wondermooie boekje: ‘Liefdesverklaring aan de Nederlandse Taal’.

Ze vertelt over het grootste avontuur van haar leven: de Nederlandse taal, die ze vijftien jaar geleden niet sprak, maar die ze zich in een dagelijkse strijd eigen heeft gemaakt. En met de taal ook de cultuur. Wie het Nederlands met de paplepel ingegoten heeft gekregen, is zich niet bewust van wat het vergt om die taal te veroveren. Hoe dat gevecht je leven verandert. Tijdens deze lezing kom je hierover meer te weten.

Samen met Marnixring ‘Leeuwercke’ nodigen we jullie graag uit op zondag 3/10/2021 vanaf 10u30 voor deze aperitief-lezing.
Dit gaat door in Biblab (oude bibliotheek) – Schakelstraat – Waregem.

De inkom bedraagt € 5 per persoon maar daar is een eerste aperitiefje bij inbegrepen!
Inschrijven kan via devlaemschestooringhe@gmail.com

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid