Leren zwemmen voor kinderen van het 1° en 2° leerjaar Groep 1

Om te kunnen deelnemen aan de cursus leren zwemmen, dienen de kinderen een watergewenningsbrevetje te hebben. De kinderen moeten aantonen dat ze de basisvaardigheden onder de knie te hebben, door volgende proefjes af te leggen: - Zonder hulp springen van de badrand in het water - Kopje onder water en belletjes blazen onder water - Op de rug kunnen drijven en je evenwicht kunnen behouden Deze ...


Waar
Zwembad Ter Leie
Speiestraat 32, 8940 Wervik
Wanneer
Van 2 oktober 2019 tot 11 december 2019
Organisatie
Dienst Vrije Tijd Wervik
Prijs
€ 60.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 12.0 Basistarief: 60,00 €; Niet Inwoners stad Wervik: 80,00 €
Reservatie
www.wervik.be/webshop
Leeftijd
6+
Links

Om te kunnen deelnemen aan de cursus leren zwemmen, dienen de kinderen een watergewenningsbrevetje te hebben. De kinderen moeten aantonen dat ze de basisvaardigheden onder de knie te hebben, door volgende proefjes af te leggen:

- Zonder hulp springen van de badrand in het water
- Kopje onder water en belletjes blazen onder water
- Op de rug kunnen drijven en je evenwicht kunnen behouden

Deze proefjes kunnen afgelegd worden in het zwembad Ter Leie, bij voorkeur tijdens minder drukke momenten. Je vraagt aan één van de redders mo de proefjes af te nemen.

Oefening baart kunst, als ouders komen jullie best regelmatig met de kindjes naar het zwembad, om er te spelen in het water en spelenderwijs de zwemvaardigheden aan te leren.

Voor deze zwemcursussen kan enkel en alleen via de website van stad Wervik, vanaf woensdag 10 juli 2019 om 17.00uur, ingeschreven worden: www.wervik.be/webshop
Let op: de zwemlessen en de watergewenningslessen zijn snel volzet. Heb je nog nooit met de webshop gewerkt? Zorg dan dat je je enkele dagen op voorhand al registreert, zo kan je je op woensdag 12 september snel aanmelden en je kind inschrijven.
Op 21 september worden de inschrijvingen afgesloten.
Indien je niet beschikt over een computer met internet verbinding kan je hiervoor terecht in de BIB van Wervik of de BIB van Geluwe.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid