Kunstmuur

Kom vanaf 15 november de kunstwerken van Coul’Art ontdekken aan de Kunstmuur in het OC d’Iefte. Coul’Art brengt steeds kleurrijke kunst dat perfect past in elk interieur. Bovendien zorgen de grillige vormen en textuur ervoor dat elk kunstwerk uniek is en dat je er naar kan blijven kijken. Margot Vandemoortele is het gezicht achter Coul’Art en is sinds een jaartje woonachtig te Deerlijk. Kunst ...


Waar
Ontmoetingscentrum d'Iefte
Hoogstraat 122, 8540 Deerlijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Vrijetijdspunt Deerlijk
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €

Kom vanaf 15 november de kunstwerken van Coul’Art ontdekken aan de Kunstmuur in het OC d’Iefte.
Coul’Art brengt steeds kleurrijke kunst dat perfect past in elk interieur. Bovendien zorgen de grillige vormen en textuur ervoor dat elk kunstwerk uniek is en dat je er naar kan blijven kijken.
Margot Vandemoortele is het gezicht achter Coul’Art en is sinds een jaartje woonachtig te Deerlijk. Kunst is reeds geruime tijd een grote passie van haar maar tijdens de coronacrisis heeft ze besloten om haar creativiteit zelf te gebruiken om kunst te maken. Hierbij speelt kleur steeds een belangrijke rol!
Naast haar bestaande kunstwerken, zijn de kunstwerken ook te verkrijgen op bestelling in de gewenste afmetingen en kleur.
Zak dus zeker eens af naar het OC d’Iefte om de kunstwerken van Coul’Art zelf te leren kennen en te bewonderen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid