Kubbtornooi CWC

Beste kubbvrienden en sympathisanten, Na de gemiste editie van vorig jaar is Chiro Waregem Centrum weer helemaal terug met haar fameuze kubbtornooi! Het tornooi vindt (onder voorbehoud) plaats op zaterdag 26 juni 2021 op onze trouwe chirovelden (Zuiderlaan 48, naast het Jeugdcentrum). Naast de kubbspelen zullen er uiteraard ook hapjes en drankjes te verkrijgen zijn aan democratische prijzen. ...


Waar
Chiro Waregem Centrum
Zuiderlaan 48, 8790 Waregem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Chiro Waregem Centrum
Prijs
€ 15.0 Basistarief: 15,00 €
Contact
info@chirowaregemcentrum.be
Leeftijd
6+

Beste kubbvrienden en sympathisanten,
Na de gemiste editie van vorig jaar is Chiro Waregem Centrum weer helemaal terug met haar fameuze kubbtornooi!
Het tornooi vindt (onder voorbehoud) plaats op zaterdag 26 juni 2021 op onze trouwe chirovelden (Zuiderlaan 48, naast het Jeugdcentrum). Naast de kubbspelen zullen er uiteraard ook hapjes en drankjes te verkrijgen zijn aan democratische prijzen. Iedereen is dus meer dan welkom! We beginnen eraan om 13u30 stipt.
Elke ploeg bestaat uit minimum 3 personen. De kostprijs per ploeg bedraagt €15 maar dient pas betaald te worden eens we definitief groen licht gekregen hebben om ons evenement te laten doorgaan.
Wacht dus niet te lang, maar vorm snel een team met wat vrienden/kennissen en schrijf jullie via onderstaande link in zodat we alvast een plaatsje voor jullie team kunnen reserveren!
INSCHRIJVEN KAN VIA DEZE LINK: https://forms.gle/b2fQaKSBLSNqkuE46
Hopelijk tot dan!

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid