Kinderfestival - geannuleerd

We vieren de start van de krokusvakantie met een plezante namiddag waar je hele gezin welkom is. Op voorwaarde wel dat jullie van feestjes houden, want dat is de rode draad van dit kleine maar fijne festival. Feestjesfeest! Stel: je werd maandenlang nergens voor uitgenodigd en dan mag je plots naar twee feestjes … op dezelfde dag. Om bij te vloeken, toch?! Want je had natuurlijk wel naar beide ...


Waar
CC De Steiger Menen
Waalvest 1, 8930 Menen
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CC De Steiger Menen
Prijs
€ 8.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 1.6 Basistarief: 8,00 €
Contact
info@ccdesteiger.be
Fax: 056 51 58 91
Links

We vieren de start van de krokusvakantie met een plezante namiddag waar je hele gezin welkom is. Op voorwaarde wel dat jullie van feestjes houden, want dat is de rode draad van dit kleine maar fijne festival.

Feestjesfeest!
Stel: je werd maandenlang nergens voor uitgenodigd en dan mag je plots naar twee feestjes … op dezelfde dag. Om bij te vloeken, toch?! Want je had natuurlijk wel naar beide willen gaan. Samen met Productions en Zonen doen wij er nog een schepje bovenop. We nodigen je uit voor maar liefst tien feestjes tegelijk! Deze keer hoef je echter niet te kiezen. Met onze feestjesrouteplanner zorgen we ervoor dat je alles vlotjes gecombineerd krijgt. Een hele namiddag lang val je van de ene verrassing in de andere verbazing!
Op het programma staan o.a. te gekke silent disco party en een mysterieuze fotoshoot. Verder kan je meespelen in een slapstickfilm, leer je iets over telepathie en ga je op visite in een vintage kapsalon. Alleen verveling staat tijdens deze onvergetelijke namiddag niet op het programma, want in élk hoekje van ons gebouw wacht je weer een andere verrassing, een grap is nooit ver weg.
Pak’m!
Slapstick voor iedereen vanaf 3 jaar
Als klap op de vuurpijl komt Bonte Hond langs met de hilarische voorstelling ‘Pak’m’. Drie ogenschijnlijk ‘volwassen’ presentatoren vechten in een tv-studio om aandacht. Allemaal willen ze de microfoon. En daar waar er twee vechten om één been gaat de derde er mee heen, genoeg reden voor een race met een verrassende eindstreep. Het fantasievolle decor biedt veel mogelijkheden tot verstoppen, wegduiken en het betere poppenkastspel. Zo ontstaat een voorstelling in de geest van Tom en Jerry, De Dikke en de Dunne, Road Runner en Bugs Bunny, maar dan op Duploniveau. Voor de allerkleinsten en iedereen die het stiekem nog steeds leuk vindt om verstoppertje te spelen.
Regie: René Geerlings
Medemaker-soundtrack: Wim Conradi
Spel: Milan Boele van Hensbroek, Dionisio Matias, Linda Zijl, Mathijs Mahler, Frankly Joe Maulany, Henke Tuinstra e.a. (in wisselende samenstelling)
Kaarten: € 8 - € 7 met reductie
Leden van de Gezinsbond krijgen € 2,00 per ticket terug op hun gezinsspaarkaart (alleen voor losse tickets)
Niet genummerd
Organisatie: CC De Steiger m.m.v. Gezinsbond Menen
Het Feestjesfeest is een idee van Productions en Zonen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid