Kelly

De jonge theatermaker en speler Tim Natens kruipt in de huid van de verguisde Britse wapeninspecteur David Kelly, die het in 2003 aandurfde vraagtekens te plaatsen bij de invasie in Irak en enkele maanden later in onduidelijke omstandigheden om het leven kwam. In Kelly laat Tim Natens de geest uit de fles. Achttien jaar na zijn dood betreedt David Kelly de scène. Hij blikt terug op de laatste ...


Waar
Theater Antigone
Overleiestraat 47, 8500 Kortrijk
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Theater Antigone
Prijs
€ 13.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 2.6 Basistarief: 13,00 €

De jonge theatermaker en speler Tim Natens kruipt in de huid van de verguisde Britse wapeninspecteur David Kelly, die het in 2003 aandurfde vraagtekens te plaatsen bij de invasie in Irak en enkele maanden later in onduidelijke omstandigheden om het leven kwam.

In Kelly laat Tim Natens de geest uit de fles. Achttien jaar na zijn dood betreedt David Kelly de scène. Hij blikt terug op de laatste maanden van zijn leven en op zijn beslissing om niet langer een pion te zijn.

Kelly is een monoloog over eergevoel en integriteit, over een persoonlijke strijd in het licht van de wereldgeschiedenis.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid