Kapelconcert

Na een lange periode stilzitten is het eindelijk weer zover: het volgende kapelconcert in de kerk van Beveren-Leie komt eraan. De Pastorale Eenheid Sint-Anna en de Kerkraad van Sint-Jan de Doper nodigen jullie graag uit op zaterdagavond 4 september om 19u voor een feestelijke editie van de kapelconcerten in de Sint-Jan-de-Doperkerk van Beveren-Leie. Het is tevens hét kermisweekend in ...


Waar
Kerk Sint Jan de Doper
Kerkplein , 8791 Beveren-Leie (Waregem)
Wanneer
This event is finished.
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Reservatie
jorisvercruysse@gmail.com
Contact
jorisvercruysse@gmail.com

Na een lange periode stilzitten is het eindelijk weer zover: het volgende kapelconcert in de kerk van Beveren-Leie komt eraan.

De Pastorale Eenheid Sint-Anna en de Kerkraad van Sint-Jan de Doper nodigen jullie graag uit op zaterdagavond 4 september om 19u voor een feestelijke editie van de kapelconcerten in de Sint-Jan-de-Doperkerk van Beveren-Leie. Het is tevens hét kermisweekend in Beveren-Leie.

Deze keer nemen we jullie mee op een muzikale reis doorheen het repertoire voor fluit (Joris Vercruysse), sopraan (Paulien Vanovermeire) en harp (Ciel Lissens) met pareltjes van o.a. Johann Sebastian Bach, Claude Debussy en Vincenzo Bellini.

Zoals altijd duurt het concert ongeveer één uur en werken we met vrije bijdrage.

Wie zeker wil zijn van een plaatsje, kan reserveren door een mailtje te sturen naar jorisvercruysse@gmail met vermelding van naam en aantal gereserveerde plaatsen.

Verder zal het jullie niet verbazen dat opnieuw de coronamaatregelen gerespecteerd moeten worden (mondmasker, afstand bewaren etc.).

Wij hopen van harte jullie daar te mogen verwelkomen!

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid