K.RJ Tochthond: De man die zijn eigen huisdier werd

Rutger Vandierendonck weet het al van toen hij nog maar zes jaar oud was: hij moet en hij zal dierenarts worden, ook al gelooft niemand hem. Maar Rutger volgt zijn dromen en zet door, ondanks alles wat hem overkomt. Op zijn pad ontmoet hij zijn grote liefde Mauri, zijn beste vriend Johan, de hondentweeling BasEnMax, een opgezette wezel en leert hij het echte leven kennen. K.RJ Tochthond aka ...


Waar
Bibliotheek Lauwe
Koningin Astridlaan 44, 8930 Lauwe (Menen)
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CC De Steiger Menen
Prijs
€ 8.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 1.6 Basistarief: 8,00 €
Contact
info@ccdesteiger.be, applauws@menen.be
Fax: 056 51 58 91 of 056 41 10 30
Links

Rutger Vandierendonck weet het al van toen hij nog maar zes jaar oud was: hij moet en hij zal dierenarts worden, ook al gelooft niemand hem. Maar Rutger volgt zijn dromen en zet door, ondanks alles wat hem overkomt.

Op zijn pad ontmoet hij zijn grote liefde Mauri, zijn beste vriend Johan, de hondentweeling BasEnMax, een opgezette wezel en leert hij het echte leven kennen.

K.RJ Tochthond aka Ken Van Roose is schrijver, muzikant en verhalenverteller. In de cabaretvoorstelling ‘De Man Die Zijn Eigen Huisdier Werd’ kruipt hij gedurende een anderhalf uur durende existentiële trip in de huid van Rutger Vandierendonck, een dierenarts vol mensenkennis en ongevraagd advies.
Een huiskamervoorstelling voor en over mensen, dieren en het leven zelf.

Spel: K.RJ Tochthond/Ken Van Roose
Tekst: Ken Van Roose, Gert-Jan Termote
Regie: Walter Janssens

Prijs: 8 euro
Locatie: Bibliotheek Lauwe in het Applauws

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid