K.A.K.: Snøw

Het is warm. De sneeuwman in de tuin smelt. Vanille-ijs smelt. Chocolade smelt, en plastic Barbies smelten ook. Straks smelt alles! Help, help! De ijsbeer, de pinguïn, het ijsboerke en een geschifte kok gaan op zoek naar nieuwe sneeuw. BESTE KLØTER, DE GROTE MENSEN WILLEN NIET LUISTEREN, DUS JIJ MOET MIJ HELPEN! HELP! IK SMELT! MIJN VRIEND ZIJN HUIS SMELT OOK!!! WIJ HEBBEN JULLIE HULP NODIG! ...


Waar
CC De Steiger
Waalvest 1, 8930 Menen
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CC De Steiger Menen
Prijs
€ 8.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 1.6 Basistarief: 8,00 €
Reservatie
info@ccdesteiger.be
www.ccdesteiger.be/nl/programma/theat...
Telefoon: 056 515891
Contact
info@ccdesteiger.be
Fax: 056 515891
Leeftijd
3+
Links

Het is warm. De sneeuwman in de tuin smelt. Vanille-ijs smelt. Chocolade smelt, en plastic Barbies smelten ook. Straks smelt alles! Help, help! De ijsbeer, de pinguïn, het ijsboerke en een geschifte kok gaan op zoek naar nieuwe sneeuw.

BESTE KLØTER,
DE GROTE MENSEN WILLEN NIET LUISTEREN,
DUS JIJ MOET MIJ HELPEN!
HELP!
IK SMELT!
MIJN VRIEND ZIJN HUIS SMELT OOK!!!
WIJ HEBBEN JULLIE HULP NODIG!
HELP ONS ALSJEBLIEFT!
KOM SNEL! NEE! NU!!!
MET VRIENDELIJKE GROETEN,
DE SNEEUWMAN

Tijdens een fantasierijke en absurde trip langs Magritte, een keukenrobot en de Noord- en Zuidpool ontdekt K.A.K. hoe de wereld kan worden gered.

K.A.K. (kort voor Koekelbergse Alliantie van Knutselaars) is een los-vast verbond van knutselaars, theatermakers, denkers en andere sjoemelaars. Voor het eerst wagen ze zich aan kindertheater. Omdat het over het klimaat gaat, kunnen ze niet anders dan zich te richten op de volgende generatie.

“Deze knotsgekke komedie is het aandoenlijkst wanneer ze de kleuters nietsvermoedend doet revolteren tegen hun ouders. Wanneer die eersten achteraf van hun ijsje likken, beseffen die tweede dat kinderliedjes nooit meer hetzelfde zullen zijn.” (Gilles Michiels, De Standaard)

Kaarten: € 8 - € 7 met reductie - leden van de Gezinsbond krijgen
€ 2,00 euro per ticket terug op hun gezinsspaarkaart (alleen voor losse tickets)
Niet genummerd
Organisatie: CC De Steiger m.m.v. Gezinsbond Menen

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid