Jazzlab: Rapidman

Rapidman is een nieuwe superband die bestaat uit sterke en ervaren persoonlijkheden die te horen waren/zijn bij o.a. Nordmann, Flat Earth Society, Arno, HAST, Arsenal en meer. Blazers Rob Banken en Peter Delannoye legden het fundament en kregen snel gezelschap van Dries Geusens en Matthias De Waele. Met dat kwartet hadden ze al een sound met vele gezichten: jazz, rockinvloeden en experimentele ...


Waar
CC het SPOOR Harelbeke
Eilandstraat 6, 8530 Harelbeke
Wanneer
18/05 van 20:00 to22:00
Organisatie
CC het SPOOR Harelbeke
Prijs
€ 13.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 2.6 Basistarief voorverkoop
Reservatie
webshop.harelbeke.be/Tickets/Detail?c...
Contact
onthaal@cchetspoor.be
Fax: 056/733 420
Links

Rapidman is een nieuwe superband die bestaat uit sterke en ervaren persoonlijkheden die te horen waren/zijn bij o.a. Nordmann, Flat Earth Society, Arno, HAST, Arsenal en meer.

Blazers Rob Banken en Peter Delannoye legden het fundament en kregen snel gezelschap van Dries Geusens en Matthias De Waele. Met dat kwartet hadden ze al een sound met vele gezichten: jazz, rockinvloeden en experimentele tinten.

Met de komst van vijfde man Mirko Banovic op elektronica viel alles in z’n plooien. Dit is immers zo’n band die je alle hoeken van de kamer kan laten zien zonder de controle uit het oog te verliezen, die je voortdurend laat voelen dat er iets gebeurt, uitpakt met knallende energie, lyriek en catchy melodieën, en de jazztraditie naadloos samenvoegt met uiteenlopende invloeden. Die toekomst begint nu!
Line-up:
Rob Banken (altsax)
Peter Delannoye (trombone)
Dries Geusens (bas)
Matthias De Waele (drums)
Mirko Banovic (elektronica)

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid