Italiaans voor beginners

Deze cursus is bedoeld voor mensen met een passie voor Italië. Tijdens de lessen leert men korte dialogen voeren in het Italiaans. De basis van de grammatica wordt aangebracht om correct eenvoudige zinnen te kunnen maken. Het accent ligt voornamelijk op het praktische m.a.w. de weg vragen, bestellen in een restaurant, zich aanbieden aan het onthaal van een hotel, winkelen, converseren met arts ...


Waar
CC De Steiger Menen
Waalvest 1, 8930 Menen
Wanneer
Van 16 september 2020 tot 16 december 2020 (wo van 9:30 tot 11:30,
Organisatie
CC De Steiger Menen
Prijs
€ 78.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 15.6 Basistarief: 78,00 €
Contact
vorming@ccdesteiger.be
Fax: 056 51 58 91
Links

Deze cursus is bedoeld voor mensen met een passie voor Italië. Tijdens de lessen leert men korte dialogen voeren in het Italiaans.
De basis van de grammatica wordt aangebracht om correct eenvoudige zinnen te kunnen maken. Het accent ligt voornamelijk op het praktische m.a.w. de weg vragen, bestellen in een restaurant, zich aanbieden aan het onthaal van een hotel, winkelen, converseren met arts en apotheker, enz.
Na een aantal lessen zullen ook een paar mopjes aan bod komen. De afwisseling van de leerstof zorgt ervoor dat de cursist vlug een aantal basisvaardigheden onder de knie zal hebben. Dit alles gebeurt in een zeer gemoedelijke sfeer. Ciao e arrivederci !
Kom gerust een proefles bijwonen.
Begeleiding: Birgit Lampaert, docente Italiaans

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid