ISABELLE A, GUIDO BELCANTO EN KLAAS DELRUE - DE WERELD VAN BOBBEJAAN

Het is nu 10 jaar geleden dat Bobbejaan Schoepen is overleden. Bobbejaan was onze eerste ‘vedette’ die een ongelooflijk muzikaal parcours heeft afgelegd. Hits als ‘Lichtjes van de Schelde’ of ‘Café Zonder Bier’ staan in ons collectief geheugen gegrift. Bobbejaan was de man die de ‘Amerikaanse Droom’ in de duistere na-oorlogse jaren en in de euforische fifties en sixties naar ons land bracht. ...


Waar
De Porseleinhallen- Cultuurcentrum Wevelgem
Cultuurpad 1, 8560 Wevelgem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CC Wevelgem
Prijs
€ 24.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 4.8 Basistarief: 24,00 €
Reservatie
webshopwevelgem.recreatex.be/Tickets/...
Contact
cultuurcentrum@wevelgem.be
Fax: 056 433 495
Links

Het is nu 10 jaar geleden dat Bobbejaan Schoepen is overleden. Bobbejaan was onze eerste ‘vedette’ die een ongelooflijk muzikaal parcours heeft afgelegd. Hits als ‘Lichtjes van de Schelde’ of ‘Café Zonder Bier’ staan in ons collectief geheugen gegrift. Bobbejaan was de man die de ‘Amerikaanse Droom’ in de duistere na-oorlogse jaren en in de euforische fifties en sixties naar ons land bracht. Hij liet een indrukwekkende muzikale erfenis na.

Guido Belcanto is deels opgegroeid met Bobbejaans muziek en in zijn eigen werk herken je de link naar die traditie. Isabelle A is één van onze allerbeste en veelzijdigste zangeressen. Klaas Delrue, frontman van Yevgieni, werkt al ruim 15 jaar aan een zeer persoonlijke invulling van chanson, kleinkunst en poprock. Het trio wordt ondersteund door het wonderbaarlijke orkest ‘The Bobbejaan All Stars’. Samen zorgen ze voor een grandioze, hedendaagse ode aan het vakmanschap van één van onze allergrootste artiesten.

The Bobejaan All Stars: Dominique Vantomme (orgel, piano), Sjang Coenen (bas, beatboxen), Karel de Backer (drums, percussie), Jo Mahieu (gitaar, banjo en vele snaarinstrumenten) en Firmin Michiels (gitaar, ukulele, mandoline).

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid