Individuele instrumentlessen op maat (vanaf 6 jaar)

Bij Respiro Dell’Arte kan je terecht voor instrumentlessen in een ongedwongen sfeer waarbij zowel het tempo waarop als de inhoud van de lessen op maat van de leerling is. Jong en oud, beginner of ervaren rot, iedereen is bij ons welkom om op een ontspannende manier zijn muzikale dromen na te jagen. Leerlingen hebben de vrijheid om de leerkracht zelf aan te reiken aan welk tempo ze willen ...


Waar
Groeningeheem
Passionistenlaan 1, 8500 Kortrijk
Wanneer
Van 17 september 2018 tot 22 juni 2019 (di van 16:00 tot 20:00, wo van 13:00 tot 18:00, za van 9:00 tot 14:00,
Organisatie
Respiro Dell'Arte
Prijs
€ 310.0 Basistarief: 310,00 €
Reservatie
sander.verstraete@respirodellarte.be
Contact
sander.verstraete@respirodellarte.be
Fax: 0474/01.34.23

Bij Respiro Dell’Arte kan je terecht voor instrumentlessen in een ongedwongen sfeer waarbij zowel het tempo waarop als de inhoud van de lessen op maat van de leerling is.
Jong en oud, beginner of ervaren rot, iedereen is bij ons welkom om op een ontspannende manier zijn muzikale dromen na te jagen. Leerlingen hebben de vrijheid om de leerkracht zelf aan te reiken aan welk tempo ze willen werken en in welk genre ze graag stukken spelen. Noten kunnen lezen is géén verplichting!

Wij bieden, afhankelijk van de interesse, alle instrumenten aan. Van klassieke instrumenten zoals piano, viool of gitaar tot basgitaar! We laten geen enkel instrument of muzikale stijl links liggen. Afhankelijk van het gekozen instrument en in samenspraak met onze leerkrachten duren de individuele lessen 20 of 30 minuten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid