Iedereen kampioen ! Fiets en wandel op het parcours van het BK Wielrennen in Waregem

Van 5 juni tot en met 31 juli kan iedereen, volgens de coronamaatregelen op het moment van deelname, fietsen of wandelen op (een deel van) het parcours van het Belgisch Kampioenschap Wielrennen in Waregem. U hebt de keuze uit 2 fietstochten: De Briek Schotteronde is een grotendeels vlakke fietsrit van 22 km en uitgepijld met zwarte pijlen. Deze tocht passeert in alle Waregemse deelgemeenten. ...


Waar
Boekenplein
Boekenplein , 8790 Waregem
Wanneer
29/07 om 00:00
30/07 om 00:00
31/07 van 00:00 to23:59
Organisatie
vzw Waregemse Gordel
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Contact
info@waregemsegordel.be
Fax: 0486534175
Links

Van 5 juni tot en met 31 juli kan iedereen, volgens de coronamaatregelen op het moment van deelname, fietsen of wandelen op (een deel van) het parcours van het Belgisch Kampioenschap Wielrennen in Waregem.
U hebt de keuze uit 2 fietstochten: De Briek Schotteronde is een grotendeels vlakke fietsrit van 22 km en uitgepijld met zwarte pijlen. Deze tocht passeert in alle Waregemse deelgemeenten.
De grote finaleronde is een iets pittiger tochtje van 15 km, volledig uitgepijld met rode pijlen. Er is een kasseistrook (Herlegemstraat Kruisem), iets verderop gevolgd door de korte helling Holstraat (Nokere).
De kleine finaleronde is een wandeltocht van 8 km. Hiervoor volgt u de gele pijlen. U passeert de Karmelberg, het hoogste punt van Waregem.

Op iedere route zal u 3 tot 5 foto’s van ex-Belgisch kampioenen tegenkomen. Bij iedere foto kunt u uitleg over de renner in kwestie lezen. Noteer bij iedere wielrenner zijn of haar voor- en familienaam. Indien u de juiste naam invult, ontdekt u een aantal letters waarmee u de naam van een gemeente kunt vinden waar het BK Wielrennen in een van de afgelopen jaren plaatsvond.

“Alle routes starten en eindigen op het Boekenplein, daar vindt u ook de brievenbus om uw deelnameformulier in te deponeren. Let wel: er is geen stopplaats, geen verzekering, geen technische en medische bijstand onderweg ! Hou u aan de verkeersregels en wettelijke coronamaatregelen op het moment van deelname. Deelnemen is uiteraard niet mogelijk op zondag 20 juni, VAN DONDERDAG 17 TEM MAANDAG 21 JUNI WORDT HET PARCOURS TIJDELIJK OMGELEID. DE VERBINDINGSWEG, WAAR DE AANKOMSTLIJN GETROKKEN WORDT, IS AFGESLOTEN VOOR ALLE VERKEER ! De deelname is gratis, deelnameformulieren kan je downloaden en zelf printen via de website www.waregemsegordel.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid