IDIOTS - Island in the streams

Noteer in uw agenda, en ook deze van uw familie en vrienden: woensdag 10.03.2021. Dan laten IDIOTS hun grote livestream op u los vanuit C.C. De Steiger in Menen. Voor de gelegenheid komt ook Cleo Dufourmont meespelen. Het geheel wordt aan elkaar gebreid-gepresenteerd-gedanst-geburlesquet door de onnavolgbare Zoe Bizoe. Er zal gretig getapt worden uit de EP’s “Spring” en “Fall” die ondertussen ...


Waar
CC De Steiger Menen
Waalvest 1, 8930 Menen
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Artists Unlimited
Prijs
€ 5.0 Basistarief: 5,00 €; Livestream + Album (vinyl): 30,00 €
Reservatie
www.artistsunlimited.online
Leeftijd
16+
Links

Noteer in uw agenda, en ook deze van uw familie en vrienden: woensdag 10.03.2021.

Dan laten IDIOTS hun grote livestream op u los vanuit C.C. De Steiger in Menen. Voor de gelegenheid komt ook Cleo Dufourmont meespelen.

Het geheel wordt aan elkaar gebreid-gepresenteerd-gedanst-geburlesquet door de onnavolgbare Zoe Bizoe. Er zal gretig getapt worden uit de EP’s “Spring” en “Fall” die ondertussen samen op één vinyl werden uitgebracht.

En vrees niet: het wordt ook geen captatie van een doorsnee concert. We dachten out-of-the-box door into-the-box te kruipen. IDIOTS are your island in the streams!

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid