Het prachtige panorama van het Nieuw Transfogebouw

Voor het Festival van het Landschap opent het Nieuw Transfogebouw voor het eerst zijn deuren na een renovatieperiode van een volledig jaar. De bezoeker krijgt een sneakpeek in dit volledig gerestaureerde erfgoed. Na de zomer zullen innovatieve bedrijfsleiders hier hun intrek nemen. De vijfde verdieping wordt uitzonderlijk open gesteld. Daar krijg je immers een adembenemend panoramisch zicht ...


Waar
Transfo
Blokellestraat 113 B, 8550 Zwevegem
Wanneer
This event is finished.
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Reservatie
www.transfozwevegem.be/festival
Links

Voor het Festival van het Landschap opent het Nieuw Transfogebouw voor het eerst zijn deuren na een renovatieperiode van een volledig jaar. De bezoeker krijgt een sneakpeek in dit volledig gerestaureerde erfgoed. Na de zomer zullen innovatieve bedrijfsleiders hier hun intrek nemen.
De vijfde verdieping wordt uitzonderlijk open gesteld. Daar krijg je immers een adembenemend panoramisch zicht over het landschap. De gids neemt je mee in de tijd en vertelt hoe deze oude elektriciteitscentrale haar stempel op het landschap heeft gedrukt. Daarna bezoek je de Machinezaal en leer je alles over de elektriciteitsproductie in “Den Ellentriek”. Wist je dat de centrale voor de eerste straatverlichting en verwarming in Zwevegem heeft gezorgd?
We sluiten af met een aperitiefbiertje in De Circus Brouwerij. Daarna spring je op jouw (vooraf gereserveerde) tandem of fiets - al dan niet met een rijk gevulde picknickmand - richting Avelgem om volop van het namiddagprogramma te genieten. Surf naar www.transfozwevegem.be voor bijkomende activiteiten en nog meer details.

De activiteit wordt beperkt tot 10 deelnemers per groep

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid