Het Nieuwstedelijk: 'Paradise Blues' - geannuleerd

Vanuit een fascinatie voor menselijke verhalen gaat Jessa Wildemeersch in gesprek met verschillende mensen over hun visie op het hiernamaals. Theatermaakster Jessa Wildemeersch en muzikant Steven De bruyn leerden elkaar kennen, toen ze toevallig beiden te gast waren op één van onze seizoenspresentaties. Het klikte zó goed, dat ze toen beslisten om ooit samen een voorstelling te maken. ...


Waar
CC De Steiger Menen
Waalvest 1, 8930 Menen
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
CC De Steiger Menen
Prijs
€ 14.0
Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: 2.8 Basistarief: 14,00 €
Contact
info@ccdesteiger.be
Fax: 056 51 58 91
Links

Vanuit een fascinatie voor menselijke verhalen gaat Jessa Wildemeersch in gesprek met verschillende mensen over hun visie op het hiernamaals.
Theatermaakster Jessa Wildemeersch en muzikant Steven De bruyn leerden elkaar kennen, toen ze toevallig beiden te gast waren op één van onze seizoenspresentaties. Het klikte zó goed, dat ze toen beslisten om ooit samen een voorstelling te maken. Ondertussen reisde ‘Paradise Blues’ al door heel Vlaanderen. Menen, waar ooit de kiem gelegd werd, wordt de allerlaatste halte op hun reis.
Vanuit een fascinatie voor menselijke verhalen gaat Jessa Wildemeersch in gesprek met verschillende mensen over hun visie op het hiernamaals.
Met een rugzak vol documentair materiaal vertrekt ze op expeditie naar een eiland in het hart van het Comomeer. Een raadselachtige ontmoeting met een Italiaanse archeoloog zorgt voor een kantelpunt in haar reis. De dunne lijn tussen documentaire en fictie vervaagt.

Samen met Steven De bruyn verkent ze de grenzen tussen muziek en tekst, man en vrouw, tussen een hiernamaals, een verleden en het nu.
“Als toeschouwer verlies je de tijd uit het oog en voelt het alsof je samen met Wildemeersch en De Bruyn in Italië bent.” (Veto)
Tekst en spel: Jessa Wildemeersch
Muziek: Steven De bruyn
Dramaturgie: Els Theunis, Fien Leysen
Scenografie: Saskia Louwaard
Film: Julie De Clercq
Kostuum: Joëlle Meerbergen
Met de steun van:de taxshelter van de Belgische Federale Overheid, Gallop tax shelter, de Vlaamse Overheid, Literatuur Vlaanderen, Agentschap Plantentuin Meise, Huis Perrekes vzw
Foto: Koen Broos
Extra: nagesprek met Jessa Wildemeersch
Kaarten: € 14 - € 13 met reductie - € 11 -26 jaar
Organisatie: CC De Steiger m.m.v. GC Forum Wervik i.k.v. Frontera

Bron: UiTinVlaanderen.be

UiT in zuidwest is een realisatie van zuidwest | www.zuidwest.be | alle rechten voorbehouden | privacyverklaring zuidwest | UiTPAS gebruiksvoorwaarden | UiTPAS privacybeleid